Mitä tekisit toisin jos sulla olis unelmiesi kroppa? Kerro mulle!

Noniin, annetaan kommenttiboksin laulaa! Kertokaa mulle mitä tekisitte toisin tulevana kesänä jos heräisitte aamulla unelmienne kehossa? Kerron myöhemmin miksi haluan tietää. ;) Itse menisin mikroshortseissa kaupungille, pelaisin biitsillä jotain hauskaa peliä biksuissa miettimättä että höllyy, niin ja yleisesti hengailisin bikineissä. Ja söisin joka päivä jätskin. :D Entäpä sinä?

-Mari

ps. Tiedostan että mun ”ongelmat” on minimaalisia ja ulkonäkökeskeisiä, mutta juuri sen vuoksi haluankin niistä eroon. Saamani palautteen perusteella vois sanoa että meitä on liian monta, meitä joiden tekemisiä omat ”virheet” ja epätäydellisyydet rajottaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *