Treeniohjelman, postipakettien ja lihasten odottelua!

Oon tässä viime aikoina odotellu kaikenlaisia pikkujuttuja. Odottelin uutta treeniohjelmaa vanhan viisijakoisen tilalle, postipakettia Nellyltä (muistatteko vielä mun tilaamat tuotteet?), Fitnesstukun sadan euron proteiinipatukkatilausta (hups!) ja tietoa sieltä sun täältä sähköpostiin. Oon toivottoman huono odottamaan ja mun mielestä MUN pitäis saada kaikki aina heti. Koska en jaksa odottaa. Oon viimeaikoina saanu tätäkin piirrettä vähän loivennettua itsessäni, ja esimerkiksi Fitnesstukun paketti saapui jo eilen, mutta en jaksanut aamulla kaahata sitä hakemaan ennen töitä.
postipaketti

Pakko hehkuttaa. Ei oo maksettu mainos. 😉 Tilasin siis Fitnesstukulta Quest Bar- protskupatukoita ja vähän muitakin, reilu satanen sinne hulahti! Mutta katookaapakö.. Ensinnäkin oli alennuksessa. Tai en tienny (en kattonu) paljonko ne normisti maksaa mutta heti kun lukee isolla punasella hinta niin mää sekoan. Täältä löytyy laatikoissa noita naminami-patukoita, taisin tilata pari laatikkoa ja lisäksi yksittäisiä makuja. Sit tilasin myös jotain muita patukoita laatikon. Omnomnom! Näitä sitten lämmittelen töissä mikrossa niin loppuu se pullan syönti! Niin ja sitten piti hehkuttaa että toisekseen, mun oli vaan PAKKO tilata koska hurahdin siihen Ostohyvityshommaan josta kirjotin ja sain tuostaki tilauksesta 13,40€ RAHAAA mun tilille. Tai siis ostohyvitystilille josta saan sen tilille. Tämäkään ei ollu maksettu mainos, ajattelin vaan että hyvää juttua kannattaa mainostaa. Ja sitten kolmanteen hyvään syyhyn jota itselleni kerron syyksi miksi oli järkevää tilata satasella patukoita. Se on se että kun tilas yli viidelläkympillä niin sai jonkun ekstrajutun ostaa alennuksella, taisin ostaa sheikkeriin ekstrakorkin 25 sentillä. 😀 Ja sitten vielä miksi kannatti ostaa satasella niin nokööö, sain yhen patukan kaupan päälle! Oisin saanu valita myös vaikkapa paidan tai muuta. Menikö selitykset läpi?

Nellyn paketti jumittaa parhaillaan jossain Turussa, jumittanu jo neljä päivää. Mrrr! Mutta koska olen zen-jumalatar, jaksan odottaa. Ja tarkastaa lähetyksen seurantaa sekunnin välein. Ommmmmm…

Treeniohjelman sain eilen! Jihuuuu! Tykkäsin mun edellisestä hulluna, mutta mua ärsytti kaks jalkapäivää (ei sentään neljä niinku vuosi sitten) eikä oo järkevää treenata viisjakosella jos käy salilla 3-4 kertaa viikossa. Sain siis Harrilta (tekee Bullin valmennettaville kans välillä ohjelmia) uuden 3-4 jakoisen ohjelman! Siinä on siis reisipäivä, selkäpäivä ja olka-käsipäivä, mutta lisäksi on neljäs valinnainen yläkropan koontipäivä. Jei! Jostain syystä rintaa ja vatsaa ei edelleenkään oo, saatan kyllä tehä vähän salaa rintaa kun tykkään niin kovin… Eilen tein ekan treenin ton uuden mukaan ja jopa reisipäivä oli ihan jees. Mulla on ollu aika pakarapainotteista settiä, mutta nyt mulla tulee reisipäivänä samalla kankulle treeniä, painotus on nyt koko kropalla tasaisesti. Hirviä hinku kasvattaa olkapäitä ja käsiä ja selkää mutta ko ne niin HITTTTAAASTI kasvaa. Mutta malttia. Koska zen. Ommmmmm. Löysin muuten tämmöset Icepeakin shortsit facebook- kirpulta 5€ SISÄLTÄEN postikulut! Just sopivat! Aluks panikoin että sellua iik, mutta sitä on myös näköjään ojentajissa jos oikein selkää levitellessä auringon alla rutistaa (tää on joku hormonaalis-bodaus-läski-juttu, koska ei oo ikinä ennen ollu), joten pakkohan mun on antaa niiden olla ja heilutella selluja niinku hermanni heiluttelee perää. (Jos et ymmärtäny hermannin heiluvia, sun on luettava tää.)

Noniin, hei vaan sun heiluvilles! Aattelin tänään käydä töiden jälkeen korkkaamassa Easyfit Edenin saliin, joka on lähellä mun kesätyöpaikkaa. Sain yhteistyön mun kotisalin, Ritaharjun Easyfitin kans laajennettua koskemaan kaikkia Suomen Easyfittejä, ihan mahtavaa! Easyfiteissähän maksaa jäsenyys vaan 29€/kk ja jos haluaa kaikki keskukset (plus Edenin kylpylän) mukaan, on hinta vaan 39€/kk. Huippua! Tuo Edenin sali on ihan Nallikarin biitsin kyljessä ja maisemat on upeet!

Nyt tulee kiire töihin ja protskupatukoiden hakuun, adios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *