Faktaa Sivuston Pitäjästä

Hei ja tervetuloa blogiini!

Täällä kirjoittelee 22-vuotias urheilua rakastava ryhmäliikuntaohjaaja Vaasasta. Kuvailisin itseäni päättäväiseksi ja energiseksi ihmiseksi, joka rakastaa rutiineja ja unelmoi isosti. Olen tehnyt elämäntaparemontin 1,5 vuotta sitten muuttamalla ruokavaliotani ja liikuntatottumuksiani terveellisempään suuntaan. Tämä oli yksi elämäni parhaista päätöksistä ja tällä hetkellä eletäänkin hyvinvoivana melkein 10 kiloa pienempänä, mutta lihaksikkaampana. Olen ammatiltani lähihoitaja ja olenkin jo muutaman vuoden ollut työelämässä mukana, oman alan hommissa. Terveys ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni ja haluan omalta osaltani auttaa myös muita ihmisiä taitojeni mukaan terveellisten elintapojen pariin.

faktakuva

Urheilu on aina ollut osa elämääni, suurimmaksi osaksi palloilulajien muodossa, mutta suurempi palo liikuntaa kohtaan syttyi muutama vuosi sitten löytäessäni kuntosalimaailman ja ryhmäliikuntatunnit. Aivan uusi maailma avautui minulle ja sillä tiellä ollaan edelleen. Ryhmäliikuntatuntien monipuolisuus, mahtava tunnelma, ryhmähenki ja haastavuus luovat kokonaisuuden, joka saa minut odottamaan seuraavaa tuntia edelliseltä lähdettyäni.

Olen ihminen, joka haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tavoitteeni ovat välillä aika korkealla, mutta jotain halutessani, olen valmis tekemään töitä sen eteen. Yksi suuri haaveeni on ollut toimia ryhmäliikuntaohjaajana. Viime syksynä ryhdyin tekemään asian kanssa töitä ja suunnittelin oman body-tunnin. Alkuvuodesta pidin näytetunnin salimme ryhmäliikuntavastaavalle ja nyt olen päässyt ohjaamaan enemmänkin tunteja. Olen jo nyt innostunut ohjaamisesta ja haluan ehdottomasti kehittää itseäni siinä paremmaksi. Minulla on muitakin haaveita ohjaamisen suhteen, mutta etenen nyt askel kerrallaan ja katson, mitä elämä tuo tullessaan.

Toivon, että blogini voi innostaa myös muita liikunnan ja terveellisten elintapojen pariin. Haluan myös kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan. Kaikki on mahdollista, kun vain uskoo itseensä!